vidiaoil

21 nap alatt újra tökéletes lehet a hallásod
– 100%-ban természetes módon!

 • a hallószerv teljes helyreállítása
 • nem kell többé hallókészüléket hordani
 • megterhelő költségek nélkül

Ez az innovatív kezelés csodákat művel a hallással. Visszaállítja a hallás képességét, és megszünteti a nem kívánt hangokat a fülben (zúgás, sípolás, morajlás).

RENDELD MEG MOST >
szerző

Jó napot!

Prof. Tóth-Steiner Tamara vagyok, 30 éve folytatok audiológiai vizsgálatokat. Nagyon örülök, hogy itt vagy, mert ennek köszönhetően hamarosan megmented a hallásod! Visszanyered 100%-os funkcionalitását, és újra minden érzékszerved használatával élvezheted az életet.

Rövid időn belül bemutatom neked az átfogó hallásrehabilitáció természetes módszerét, amelyet én alkottam meg. Ennek köszönhetően mindent tisztán és tisztán fogsz majd hallani a nap 24 órájában – hallókészülék nélkül. Elfelejtheted a siketség rémképét, és azt, hányszor kellett törekedned arra, hogy végre megértsd, amit neked mondanak.

Jól hangzik, nemde? A legjobb, hogy a hatás teljesen garantált. A 60 000 fő bevonásával végzett klinikai vizsgálatok ezt tudományosan bizonyítják, hatását ezenfelül 30 000 elégedett ügyfél is megerősítette.

Mindössze 21 nap múlva elfelejteheted:

hallás
 • fogyatékosságot és a másokkal való kommunikációs problémákat
 • a félreértéseket, az elszigeteltséget és a kirekesztettség érzését
 • a nehézkes és drága hallókészülékektől való függőséget

Visszanyered a megbízható hallásod! És ennek köszönhetően:

pénz
 • függetlenségre és biztonságra tehet szert
 • megerősíted a kapcsolataidat szeretteiddel és újra te leszel a társaság lelke
 • nem lesz szükséged hallókészülékekre, és pénzt takarítasz meg

A tökéletes hallás 21 napon belül visszatér – még „reménytelen esetekben” is

A hallás helyreállításának természetes módját az a neuroprotektív bioaktivátor rejti magában, amelyet én alkottam meg. Ennek köszönhetően ma már azok is, pontosan értik, mit suttog nekik a beszélgetőpartnerük – akár a zsúfolt buszon vagy a piacon – akik korábban azt mondták magukról: „süket vagyok mint az ágyú”

Igen, végre lehetséges! Ezt erősíti meg például a András is Békéscsabáról, akinek néhány hónapja még esélye sem volt arra, hogy a családi eseményeken szabadon beszélgessen unokájával.

„Úgy volt, hogy örökre süket maradok... És tessék!

„A nagyapának kiabálni kell, mert süket” – ezt szokta mondani a menyem az unokáimnak. Szívtelen, áskálódó egy ember. Amikor rátaláltam erre a kezelésre az interneten, megrendeltem. Képzelhetitek, milyen fejet vágott, amikor a fiam névnapi buliján rólam pletykált az unokatestvéremnek. A kertben a lugasban ültek, és én mindent hallottam, pedig a ribizlifák mellett álltam, amik kb. 100 méterre vannak tőlük! Leesett az álla, amikor rákérdeztem, nincs-e érdekesebb témájuk.

De a legfontosabb, hogy jól hallok, akárcsak fiatalkoromban. És akkor is tökéletesen értek mindent, mikor a nagy családi összejöveteleken mindenki egyszerre beszél, még az unokám gyenge hangját is. Bármiféle hallókészülék NÉLKÜL!

Üllői András, 69 éves, Békéscsaba

5/5

Győzelmed garanciája a jó hallásért folytatott küzdelemben

Még akkor is, ha használtál már korábban állítólagos hallásjavító kezeléseket, de azok nem hoztak eredményt – most 100%-os garancia van a sikerre. Nem számít, mennyire rossz most a hallásod. Nem számít, miért ment tönkre, és mennyi ideje szenvedsz miatta.

21 nap alatt tökéletes hallásminőséget érhetsz el, olyat, amilyenről álmodtál. Mindez annak köszönhető, hogy a neuroprotektív bioaktivátor sikeresen képes felvenni a harcot a halláskárosodás okától, típusától és mértékétől függetlenül is.

Biztonságosan használhatod, függetlenül attól, hogy…

 • halláskárosodás oka: a felnőtt kor, az oxidatív stressz, a mikrokeringési zavarok, a genetikai hajlam, a méreganyagok, a betegségek, a sérülések, bizonyos gyógyszerek szedése...
 • a halláskárosodás típusa: vezetéses, érzékszeri-idegi vagy vegyes,
 • halláskárosodás mértéke: kicsi (20 – 40 dB), közepes (41 – 65 dB), súlyos (65 – 90 dB), vagy mély (91 dB).

A füledben létrejövő zavaró hangokat is elfelejtheted

Ha olyan szerencsétlen helyzetben vagy, hogy a füledben folyamatosan különböző hangokat hallasz, például zümmögést, sípolást, morajlást, csengést stb., akkor van egy nagyszerű hírem:

A jó hallás visszanyerésével megszabadulsz a nem kívánt, téged kísértő hangoktól. Ennek köszönhetően megszabadulsz a visszatérő fejfájástól, megnyugtatod az idegeidet és nyugodtan alhatsz majd.

A kezelés átfogó hatását az általam kidolgozott komplexum nyújtja, amely a hallás 3 pillérének, azaz a dobhártyának, a Corti-szerv szőrsejtjeinek, valamint az egyensúlyi és hallóidegnek a tevékenységét építi újjá és állítja helyre.

Az eddig ismert módszerek egyike sem volt képes ilyen tökéletesen „helyreállítani” a sérült hallást, és 21 nap alatt visszaadni a hangok teljes skálájának ilyen tiszta és egyértelmű érzékelését.

„Ez az átkozott dolog már nem kínoz!”

Amikor a feleségem három éve meghalt, minden olyan szomorkás lett, minden elcsendesült. Olyan nagy csend lett, hogy a fülem elkezdett csengeni. Erzsi szeretett énekelni, beszélgetni és mesélni. Erre ez a „hangos” csend jelent meg. Fárasztó volt. A fejem majd szétrobbant, nem aludtam rendesen...

Egészen addig, amíg nem találkoztam Erikával a helyi idősek klubjában. Olyan kedves, vidám és szívélyes. Amikor beszéltem vele, megkérdezte, jól hallottam-e, amit mond nekem. Azt hittem, hallottam, de kiderült, hogy egészen mást értettem, mint amit ő mond. És ez a zúgás a fülemben...

Erika azt mondta, hogy le lehet győzni. Segített megrendelni ezt a formulát. Valahogy nem nagyon hittem benne, de maga a természet nem árthat. Valóban, mert egy nap rájöttem, hogy nem kell teljes hangerőre kapcsolnom a rádiót vagy a tévét, hogy elnyomjam a sípolást. Sokkal könnyebb így az élet. Az Erikával való sétákon pedig még édes szavakat is suttoghatunk egymásnak. Öreg koromra megújult a hallásom és a szerelem is.

Istenes Ferenc 75 éves, Sopron

5/5

Miért döntöttem úgy, hogy feltalálom a „csodás hallásjavító készítményt”?

Tény, hogy a hallás egy olyan érzékünk, amely szükséges ahhoz, hogy normálisan élhessünk. Amikor kezdi felmondani a szolgálatot, az ember lassan elveszíti minden örömét az életben. A kommunikációs nehézségek a társas és családi kapcsolatokból való kivonuláshoz vezetnek, ami a magány érzését eredményezi.

A halláskárosodás gyakran vezet frusztrációhoz és konfliktusokhoz a családi és partnerkapcsolatokban a kommunikációs nehézségek miatt. Az emberek azt hiszik, hogy figyelmen kívül hagyod őket. Te meg egyszerűen nem hallasz, és még inkább szenvedsz emiatt.

A munkaképesség elvesztése számos szakmában gyakori probléma a hallássérülteknél. A korlátozott foglalkoztatási lehetőségek a haszontalanság érzéséhez és az önbecsülés csökkenéséhez vezetnek.

„Mama, mama, segítség!”

Így sikoltott fel egyszer csak a kisunokám. Nem hallottam, és egy lépésre voltunk a tragédiától. Szerencsére a szomszéd meghallotta Hanna kétségbeesett sírását, és kihúzta a sárral teli mély gödörből. Sajnos a vejem ezek után megtiltotta, hogy vigyázzak az unokámra. A szívem megszakadt. És mindez a hallásom miatt volt...

Aztán a szomszédom javasolta nekem ezt a kezelést. Hát mit mondjak, mindent hallok!! Néha még fel is nevetek, hogy jobb a hallásom, mint a denevéreknek. És egyszer még a vejemet is kihúztam a csávából, mert én hallottam a dudát, ő meg nem, majdnem mindannyiunkat elütött egy teherautó. Alig bírt hálálkodni. És persze már nem tiltakozik az ellen, hogy vigyázzak Hannára.

Horváth Péterné Ilma 63 éves, Tata

5/5

A halláskárosodás veszélyt jelenthet a biztonságodra de akár az életedre is. Aki nem veszi észre a közeledő veszélyt, azt elütheti az autó vagy a villamos, mert nem hallja meg a dudát vagy a sziréna jelzését. Sok szerencsétlenség történhet, ha valaki nem hallja meg más segélykiáltását, a telefon hangját, a forrásban lévő vízforralót vagy a tűzjelzőt...

Azok a tevékenységek, amelyeket egykoron szívesen végzetünk, például a zenehallgatás vagy a tévénézés, kevésbé lesznek szórakoztatóak a számunkra. Mindezek a tényezők együttesen krónikus stresszhez és hangulatingadozáshoz vezethetnek, s végső soron fokozhatják a depresszió tüneteit…

A hallás minden ember számára szükséges érzék:

 • lehetővé teszi a kommunikációt és az emberekkel való kapcsolatok fenntartását
 • a mindennapi tevékenységek során biztonságot és függetlenséget garantál
 • fontos ahhoz, hogy élvezzük az életet és lelki egyensúlyban éljünk

Ezért a jó hallás azért is fontos, hogy könnyedén közlekedjünk, függetlennek és boldognak érezzük magunkat.

A halláskárosodás hatalmas tragédiát jelent, amely könnyen depresszióvá is kinőheti magát...

Sajnos a hallásképesség az életkorral gyengül. A szőrsejtek az évek múlásával „elhasználódnak”, és ezt a folyamatot drasztikusan felgyorsítja az is, ha zajnak vagyunk kitéve például a következők miatt: nagyvárosi élet, nehézipari munka, bányászat, autóipar, zene, mezőgazdaság vagy építőipar. A mindennapos zajterhelés a szőrsejtek halálát váltja ki... Ezért panaszkodik a legtöbb idős ember progresszív süketségre.

Használsz hallókészüléket? Biztosan meggyűlik vele a bajod!

A hallókészülék egy olyan eszköz, amelyet hallássérültek gyakran használnak szerte a világon. Tényleg lehetővé teszi, hogy egy kicsit jobban halljunk, de sokan, akik ilyen készüléket használnak, úgy vélik, hogy a hallókészüléknek több hátránya van, mint előnye. Egyszerűen bosszantó viselni!

A hallókészülék igazi kínszenvedést nyújt…

hallókészülék

A hallókészülék a hangokat csak hangosabbá teszi, így ha halláskárosodásod oka, hogy nem tudsz bizonyos hangfrekvenciákat érzékelni, akkor még bizonyos hallókészülékek sem lesznek képesek segíteni abban, hogy jobban értsd a magas vagy mély hangokat. Ez azt jelenti, hogy a hallásod továbbra is zavaros lesz, és nem fogod tudni megérteni, hogy mások mit mondanak neked. De nem ez az egyetlen hátránya a hallókészülékeknek. Sok más is van:

 • A hallókészülékek kényelmetlenséget okoznak

  Kényelmetlenek, nyomást gyakorolnak a bőrre és bőrirritációt okozhatnak. Az alvás vagy a szemüveg viselése hallókészülékkel nehéz.
 • Megkeserítik az életet

  A hallókészüléket viselő emberek szenvednek, mert fogyatékosként tekintenek rájuk. Rosszul érzik magukat, amikor az emberek szánalommal néznek rájuk.
 • Sípolnak és recsegnek

  A hallókészüléket használók a hallott hang rossz minőségére panaszkodnak. A hallókészülék bosszantó hangokat bocsát ki, amelyek irritációt és stresszt váltanak ki az emberben.
 • Fertőzéseket okozhatnak

  A hallókészülékben gombák szaporodhatnak el, és súlyos fülgyulladást okozhatnak. Mindez persze tovább rontja a hallásképességet.
 • Nem használhatod őket állandóan

  A hallókészüléket el kell távolítani, mielőtt vízzel érintkezne, például fürdés előtt. Éjszakára is ki kell venni. Ez nem teszi lehetővé, hogy a hallás véglegesen visszatérjen.
 • Nagyon drágák

  Egy hallókészülék ára 150 000 és 1 millió Ft közé esik, és ez nem csak egyszeri kiadás. Szükség van elemekre is, amelyek éves költsége meghaladja a 35 000 Ft-ot!

Nem kell többé, hogy hallókészüléked rabszolgája legyél!

Gondoljon csak bele, milyen csodás lesz, ha egyszer s mindenkorra elbúcsúzhatsz a hallókészüléktől. Nincs többé kellemetlen érzés és szörnyű sípolás, reccsenés, amelyet ez a készülék bocsát ki. Nem nyomja el többé és nem kezdi ki a füledet. Vége a szégyenkezésnek, a megaláztatásnak és a készülék, valamint az elemek használatából eredő állandó költségek megfizetésének. A szabadság kezdete: mindent tökéletesen meghallasz, még a zuhany alatt, a fürdőben és a szaunában is.

before

Miért idegeskednél emiatt…?

after

Ha a 21 napos neuroprotektív bioaktivátorral történő kezelés után ezt érheted el!

„A hallókészülékek őrülten drágák”

Nyugdíjas tanár vagyok. Egész életemben egy általános iskolában tanítottam, a gyerekek óriási hangzavarra képesek. Nem csoda, hogy a hallásom eltompult. Néha sípolást is hallottam, ami mindig feszültté tett. Úgy gondoltam, hogy a hallókészülék lesz a megoldás. De amikor megláttam az árát, sarkon fordultam – 700 000 Ft! Ez több havi nyugdíjam. Nem tudom, ki engedhet meg magának ilyeneket.

Valami kínai weboldalon találtam egy olcsót. De túl nagy volt, kényelmetlen volt viselni, és semmit sem javított a hallásomon. Rosszabbul hallottam. Végül bezárkóztam otthon, mert kínos volt állandóan arra kérni az embereket, hogy hangosabban beszéljenek. Még a szomszéd boltban való legegyszerűbb vásárlás is gondot jelentett, mert nem tudtam, hogy az eladó azt mondja, hogy két vagy hét forint.

Az egyik tanítványom segített, és tudván a problémáimról, azonnal el is hozta nekem ezt a készítményt. Nem volt vesztenivalóm, örömmel fogadtam és használtam. Az első változás az volt, hogy megszűntek a sípoló hangok a fejemben. A következő a nyugalom, kevésbé vagyok feszült, jobban hallok. Beszélgetések során sem merülnek föl problémák, minden szót megértek.

A többi tanár kollégámnak is ajánlottam, és ők is dicsérik. Egyikük, Zsuzsa, aki jelenleg is dolgozik, azt mondja, hogy most még a diákok suttogását is meghallja az utolsó padból!

Temesváriné Krisztina 68 éves, Salgótarján

5/5

Hogyan javítja a hallást a neuroprotektív bioaktivátor?

Ennek megértéséhez először azt mutatom be, hogyan érzékeli az ember a hangokat:

fül
1

Dobhártya – a hangok fogadása

Amikor egy hangokat hallasz, vibrál körülötted a levegő. Ezek a rezgések elérik a dobhártyát. Ez felelős a hangok megfelelő érzékeléséért. Ha megsérült, nem veszi megfelelően a hangokat, és ezek egy része nem hallható.

2

Corti-szerv (szőrsejtek) – a hangok feldolgozása

Amikor a dobhártya vibrál, a Corti-szervben lévő szőrsejtek elmozdulnak. Mindegyik hangfrekvencia más-más szőrsejteket stimulál, lehetővé téve például az alacsony és a magas hangok megkülönböztetését. Ez a folyamat lehetetlenné válik, ha ezek a sejtek sérültek.

3

Egyensúlyi és hallóideg – a hangok értelmezése

A szőrsejtek mozgása elektromos jeleket generál, amelyek az egyensúlyi és hallóidegen keresztül jutnak el az agyba. Ott dolgozzák fel azokat. Ha az ideg sérült, az agy nem képes a hangokat beolvasni.

Ez az a három pillér, amelyeknek köszönhetően hallásérzékünk megfelelően működik. Ha halláskárosodásban szenvedsz, beszédértési problémáid vannak, vagy mindent „ködösen” hallasz – ez 100%, hogy azt jelenti, hogy a hallásod egyik pillére sérült és nem tölti be funkcióját.

A neuroprotektív bioaktivátort az üregek kitöltésére és a hallószövetek degenerációjának leküzdésére tervezték. Hatékonyan helyreállítja még a legsérültebb hallószerkezeteket is, még az elhalt szőrsejteket is képes életre kelteni:

before

SÉRÜLT szőrsejtek a kezelés előtt

after

MEGFELELŐEN MŰKÖDŐ szőrsejtek a kezelést követően

A hallósejtek regenerálása és a tökéletes hallásminőség helyreállítása mellett a neuroprotektív bioaktivátor megvédi hallásodat a jövőbeni károsodásoktól is. Ez azt jelenti, hogy ha a jövőben további káros zajnak is teszed ki a füled, a hallóképességed nem romlik majd. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a neuroprotektív bioaktivátor:

 • Véd az oxidatív stressz ellen

  Antioxidáns és neuroprotektív tulajdonságokkal rendelkezik. Segít megvédeni a Corti-szervben lévő szőrsejteket az oxidatív stressz okozta károsodástól, amely a halláskárosodás egyik ismert tényezője.
 • Csökkenti gyulladást

  Bármilyen gyulladás pusztító hatással van a szervezet sejtjeire, gyakran tünetmentesen. A neuroprotektív bioaktivátor véd a gyulladások ellen és gondoskodik a hallás biztonságáról.
 • Pozitív hatással van a hangjelek vezetésére

  Nyugtatja az idegrendszert és megkönnyíti a hangjelzések vezetését a Corti-szervben. A hangok úgy suhannak, mint egy autó az autópályán, nem úgy, mint egy zsúfolt utcában.

Mindössze 21 napon belül minden probléma nélkül fogsz hallani – tisztán és élesen!

vidiaoil

Suttogás

vidiaoil

A gyerekek lágy hangja

vidiaoil

Az őszi levelek susogása

vidiaoil

A hangosbemondó

vidiaoil

A madarak éneke

vidiaoil

A macska dorombolása

vidiaoil

Kopogás és csöngetés az ajtón

vidiaoil

A legyek zümmögése

vidiaoil

A has korgása

vidiaoil

A vízforraló sípolása

vidiaoil

A tenger morajlása

vidiaoil

Telefonpartnerünk hangja

„Az emberek azt hitték, hogy direkt hagyom őket figyelmen kívül”

A hallásom nem volt olyan szörnyű állapotban. Valójában normálisan tudtam beszélgetni az emberekkel, de néha meg kellett kérnem őket, hogy ismételjék meg, amit mondanak. De volt egy probléma – néha, amikor nem számítottam arra, hogy valaki megszólít vagy mögülem hozzám szól, egyszerűen nem hallottam.

Egyszer egy barátomnőm véletlenül nekem írt egy SMS-t, amit másnak akart küldeni. Ez a Béla nem valami szimpatikus ember. Fennhordja az orrát, figyelemre se méltat, mikor beszélek hozzá. Szomorú voltam, mert nagyon tetszett ez a lány. Megkérdeztem egy ismerősömet, hogy ő is így gondolja-e, és elárulta, hogy sokan ezt gondolják rólam.

Még jó, hogy rátaláltam arra a honlapra, ahol erről a formuláról írtak. Tetszett, hogy ez egy modern termék. Ráadásul hamar javulást éreztem, jobb lett a hangulatom, nem stresszeltem semmin. Most már nincs olyan gondom, hogy nem hallok meg valakit, és már nem is kell senkit arra kérnem, hogy ismételje meg, amit mondott. Ez a barátnőm pedig valószínűleg nem gondol már rosszat rólam, mert elhívott egy kávéra is!

Mazurák Béla, 38 éves, Szentendre

5/5

Ez az, amit a neuroprotektív bioaktivátoros kezelés után mindössze 21 nap alatt elérhetsz:

 • Már 4 dB-es szinten is kezded majd élesen és tisztán hallani a hangokat (összehasonlításképpen: 20 dB a suttogás). 48 óra elteltével érezni fogod a javulást!
 • A teljes hangtartományt tudod majd érzékelni távolból is – akár 500 méterről is hallani fogod, mit kiabál a másik.
 • 93%-kal megnöveled füled emberi beszédre való érzékenységét – gond nélkül megérted, amit mások mondanak, még zajos környéken is.
 • A hangok széles skáláját fogod hallani – magas és mély hangokat egyaránt.
 • Nem fogsz többé zavaró hangokat észlelni a füledben, például zúgást, sípolást, recsegést stb. Vége a krónikus stressznek, a fejfájásnak és az álmatlanságnak.
 • Mivel nem kell többé különös erőfeszítéseket tenned, hogy másokat megérts, akár 80%-kal is tehermentesíted az agy hallóközpontját! Ez azt jelenti, hogy a koncentrációs képességed és a memóriád is javulni fog. Csökkented a demencia kialakulásának kockázatát.

„Már nem fenyeget az a veszély, hogy kirúgnak”

Taxisofőrként dolgozom. Természetesen beszélni kell az utasokkal, plusz látni és hallani kell mindent, ami az úton történik. Egyre több problémám volt mindezzel. Egyszer nem hallottam a rendőr szirénáját, és elzártam egy rendőrautó útját. Egy utast vittem, aki a vonathoz sietett. Nemcsak hogy megbüntetett a rendőr, de az utas még panaszt is tett a társaságnál, megrovást és próbaidőt, fennállt a kirúgás veszélye.

De csoda történt, mert idős férfit szállítottam, aki azt mondta, hogy operettkoncertről jön vissza, pedig már fél éve nem hallott semmit. Megkérdeztem, hogy hallókészülék van-e a fülébe. És azt mondta, hogy nem, fülcseppek segítettek neki és nem csak neki, mert több embert is ismer, akinek bevált.

Közvetlenül a megállóban rendeltem is a weboldalon keresztül, és 2 nap múlva meg is jött. A tájékoztató szerint használtam, és már egy hét után nagy javulást éreztem. Még akkor is hallottam az embereket, amikor hátul ültek és halkan beszélgettek. Nem voltak gondjaim az utakon sem, a feleségem is nagyon boldog volt, mert végre válaszolni tudtam arra, amit tőlem kérez. Bár nem tudom, hogy ez előny-e, haha.

Ruszin György, 58 éves, Budapest

5/5

Tudományosan bizonyított hatékonyság: mindig és minden körülmények között

hatékonyság hatékonyság hatékonyság hatékonyság

Világszerte 4 független laboratórium tesztelte a neuroprotektív bioaktivátort a hatékonyság, a biztonság és a minőség szempontjából. Minden tesztet tökéletesen vett, én pedig számos díjat kaptam az elért teljesítményemért. A legjelentősebb az ENT Discovery of the Year díj.

Az alábbiakban megtekintheted a klinikai vizsgálatok grafikonjait:

A HALLÁS ERŐSSÉGE halláserősség

Az eredmények 21 napot követően: a hangok pontos érzékelése akár 4 dB-es szinten

AZ EMBERI BESZÉG MEGÉRTÉSE hallásértés

Az eredmények 21 napot követően: az emberi beszédre érzékeny hallószerv, a beszéd teljes megértésének képessége zsúfolt és/vagy zajos helyeken

AZ ÉRZÉKELT HANGFREKVENCIÁK TARTOMÁNYA frekvencia

Az eredmények 21 napot követően: a hallható frekvenciák tartománya a maximumra bővült, a magas és mély hangokat is precízen érzékeljük

100%-os garanciát vállal arra, hogy a neuroprotektív bioaktivátorral végzett kezelés:

 • Egyszerű

  Nem kell különleges erőfeszítéseket tenned, sem különleges készségekkel rendelkezned, vagy bonyolult használati útmutatókat olvasgatnod. A megbízható hallás visszaszerzéséhez mindössze 3 csepp neuroprotektív bioaktivátort kell használnod naponta háromszor. Szájon át, a nyelv alá kell csöppenteni, körülbelül 60 másodpercig ott tartani, majd lenyelni. Kész is! Mindez naponta legfeljebb 5 percet vesz igénybe.
 • Hatékony

  A neuroprotektív bioaktivátor hétszer jobb eredményt garantál, mint egy 800 000 Ft-os hallókészülék. Ez ugyanis az egyetlen és első olyan készítmény a világon, amely helyreállítja a sérült szőrsejteket. A felhasználók 100%-a megerősíti ezt a hatást: tökéletes hallás már 21 nap után!
 • Biztonságos

  A neuroprotektív bioaktivátor egy 100%-ban természetes kezelés. Nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek negatív hatást fejtenének ki a szervezetre. Ez nagyon fontos. Ennek köszönhetően jól alszol majd, mert nem fizetsz az egészséggel a hallásodért. A készítmény akkor is biztonságosan használható, ha rendszeresen szedsz valamilyen gyógyszert, táplálékkiegészítőt, mert nem lép reakcióba más anyagokkal.

„Nem vagyok többé elszakítva a világtól”

A hallásom romlott a rövid időn belül elszenvedett többszöri fülgyulladás következtében. Fel sem tűnt, hogy egyre hangosabbra tekertem a hangerőt a tévén, a telefonon és minden más hangforráson. A férjem mostanában mindig levette a hangerőt, és mormogott valamit az orra alatt. Aztán mindez odáig fajult, hogy nem jutottam egyről a kettőre másokkal, az volt az érzésem, hogy értelmetlenül beszélnek. Egyre nehezebb volt normális életet élnem. Olyan volt, mintha a fülemet vastag vattával tömtem volna be, amin csak bizonyos hangok haladtak át. Még jó, hogy a férjem dühös lett emiatt… és beszerezte nekem ezt a kezelést.

Elég hamar észrevettem a pozitív változásokat, észrevettem, hogy könnyebben tudok kommunikálni az emberekkel. Hamarosan nyugodtan beszélhettem telefonon is. De a legviccesebb az volt, amikor a férjem felhangosította a tévét, és azt mondtam neki: Mit csinálsz, süket vagy, vagy mi van? Hogy felnevettünk!

Kollár Antalné 71 éves, Pécs

5/5

A javulás 48 óra elteltével érzékelhető

Hatékonyságát tudományosan is megerősítették

Ideális hatás már 21 nap után

Könnyen alkalmazható

A hallás három pillérének (dobhártya, szőrsejtek, hallóideg) átfogó regenerációja

100%-ban természetes és biztonságos módszer

vidiaoil

Hallgasd a világ szépségét, teljesedj ki, élvezd a függetlenséget és a biztonságot

A neuroprotektív bioaktivártor kezelést VidiaOil-nek neveztem el. Már holnap az otthonodban is lehet! Ha pedig szeretnél kiváló minőséget kapni egy kedvező ajánlat keretein belül, akkor élj a lehetőséggel! 13-12-2023-ig tart az akció, melynek keretében pénzügyi támogatással, akár 15210 Ft-tal olcsóbban is megrendelheted a kezelést.

Ne feledd, hogy a neuroprotektív bioaktivátorral végzett kezelésem minőségi, természetességi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Fogyasztói elégedettségi garancia is jár hozzá, ezáltal semmit sem kockáztatsz.

Végezetül szeretném elmondani, hogy nagyon örülök, hogy az én segítségemmel 21 nap múlva úgy érezheted magad, mint aki új életre kelt. Visszaszerzed hallóképességed és életörömöd. Büszke vagyok rá, hogy segíthetek neked.

Rendeld meg

Ár: 32110 Ft16900 Ft

ingyenes kiszállítás
vidiaoil